Philips HD8968

( 0) 0 anmeldelser
Udgået. Se alle espressomaskiner
Score
00
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 9999 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 9999 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 1 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

270 gram

Effekt

Effekt

1900 watt

Tryk

Tryk

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle espressomaskiner
 Nr. 120 ud af 66

Bedste espressomaskiner »


Vidste du?

Philips HD8968 bruger ca. 4,6 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Philips HD8968

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.Philips HD8968DeLonghi ECAM 21.117.BSiemens TE603201RWPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.B
Score
0 100
96 100
93 100
91 100
90 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
312 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.5)
49 anmeldelser
(4.5)
3265 anmeldelser
Pris 9.999 kr. 2.159 kr. 6.245 kr. 2.444 kr. 2.199 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet270 gram250 gram300 gram250 gram200 gram
Effekt1900 watt1450 watt1500 watt1850 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.8 liter1.7 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Philips HD8968

Philips HD8968 espressomaskine er en eksklusiv model, der tilbyder brugeren helt nye muligheder indenfor brugerkomfort. Ved at downloade Avanti-applikationen til en Iphone eller Android enhed er det muligt selv at styre, tilpasse og brygge kaffen. Foruden muligheden for at brygge igennem en mobil enhed, så er espressomaskinen udstyret med nogle af de bedste kvalifikationer, heriblandt keramisk kværne, kraftig motor, termo hastighedskoger og meget mere. Endvidere er Philips HD8968 espressomaskine bestående af materialet rustfrit stål, samt er den udformet i et kompakt design, hvilket giver brugeren muligheden for en masse gode placeringer.

 

Avanti applikationen

At styre kaffebrygningen over en applikation er en helt unik egenskab og noget yderst innovativt. Det er muligt at tilpasse, således du får præcis den rigtige kaffestyrke, temperatur, mængde og ikke mindst mælkeskum. Ydermere er det ved hjælp af kø-funktionen en mulighed at servere kaffe for gæster, hvor de blot vælger hvordan de ønsker den. Der følger desuden en intuitiv vejledning med i applikationen, der giver et godt overblik over hvordan den fungerer.

 

Brugerkomfort

Brugerkomforten vægtes utrolig højt i denne Philips HD8968 espressomaskine. Der er mulighed for at vælge et bredt antal justerings muligheder for at finde netop den kaffesmag, der passer allerbedst til dig. Derudover kan der justeres på kaffedysen, hvilket gør det muligt at anvende høje glas på helt op til 165 millimeter. Derudover har maskinen en stor beholder til kaffebønner, hvor der er plads til hele 270 gram. Takket være kaffebønneskifteren er det ligeledes en mulighed at eksperimentere med flere forskellige kaffebønner for at finde frem til den man finder bedst. Vandbeholderen har desuden den fordel at den bruger utroligt lidt vand under brygning. Endvidere har vandbeholderen en kapacitet på 1,7 liter, hvilket gør det yderst sjældent at den har behov for at blive opfyldt. Vandbeholderen er desuden aftagelig.

 

Motor, kværn og mælkeskummer

Philips HD8968 espressomaskine er udstyret med en kraftig motor, der leverer en god og kontinuerlig drift. Motoren har en effekt på 1900 watt under brygning. Endvidere er maskinen med autosluk funktion. Denne funktion bevirker at maskinen automatisk slukker efter at have stået ubrugt “x” antal tid. Derved behøver du som bruger ikke være nervøs for hvis du har glemt at slukke den.

 
Kværnen i modellen er 100 % keramiske. De keramiske kværne er de mest foretrukne på markedet, hvilket blandt andet er grundet deres meget lydsvage drift. Derudover er de keramiske kværne uden risiko for at overophede, hvilket resulterer i brændte kaffebønner og derved brændt kaffesmag. Overophedning kan især være et problem ved stålkværne. Derudover tilbyder kværnene samtidig at justere på aromaen, således du som bruger selv vælger hvorvidt du ønsker en mild / jævn smag eller stærk / intens smag. Aroma justering kan ligeledes foretages gennem applikationen.

 
Philips HD8968 espressomaskine leveres desuden med mælkeskummer. Mælkeskummerne sørger for at damp, mælk og luft blandes perfekt, hvilket resulterer i en både fyldig og let mælkeskum. Mælkeskummeren leveres, som en gennemsigtig integreret mælkekande.

 

Termo hastighedskoger

Espressomaskinen er desuden forsynet med en termo hastighedskoger, som bevirker en ekstremt hurtig opvarmning med et altid optimalt resultat. herved behøves du som bruger heller ikke vente længe, hvis der brygges flere kopper i træk. Ligeledes er espressomaskinen med forbrygning, hvilket vil sige at den først brygger kaffen, når den er valgt for at gøre kaffen så frisk som mulig.

 

Rengøring og hygiejne

Rengørings mulighederne er helt i top. Blot ved tryk med en finger, sørger maskinen for at rengøre og vedligeholde sig selv. De dele, som ikke rengøres under processen, heriblandt vandbeholder og bryggenhed er aftagelige hvilket gør det nemt at rengøre dem separat.

Læs mere om Philips HD8968 espressomaskine her.

Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Fuldautomatisk
Mælkeskummer Ja
Bønnekapacitet 270 gram
Effekt 1900 watt
Renseprogram Ja
Tryk
Aftagelig vandtank
Vand´kapacitet
Kværn
Direkte vandtilførsel
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...