Philips Essence Duo HD8847

( 3.3) 96 anmeldelser
Udgået. Se alle espressomaskiner
Score
66
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 2 uger.

Prisfakta: Prisen er 1199 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

250 gram

Effekt

Effekt

1850 watt

Tryk

Tryk

15 bar

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle espressomaskiner
 Nr. 67 ud af 63

Bedste espressomaskiner »


Vidste du?

Philips Essence Duo HD8847 bruger ca. 4,4 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Philips Essence Duo HD8847

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(3.30) baseret på 96 anmeldelser 

Amazon.de
(3.30) 96 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.Philips Essence Duo HD8847DeLonghi ECAM 21.117.BPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.BDelonghi ECAM 44.620.S
Score
66 100
96 100
91 100
88 100
88 100
(3.3)
96 anmeldelser
(4.7)
695 anmeldelser
(4.5)
113 anmeldelser
(4.5)
3391 anmeldelser
(4.3)
700 anmeldelser
Pris 3.000 kr. 2.159 kr. 2.445 kr. 2.887 kr. 4.196 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
"Godt køb" - Which.co.uk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet250 gram250 gram250 gram200 gram450 gram
Effekt1850 watt1450 watt1850 watt1450 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.8 liter1.8 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Philips Essence Duo HD8847

Philips Essence Duo HD8847 espressomaskine er en model udstyret med en række super smarte egenskaber og kvalifikationer, der tilbyder brugeren mulighed for den bedste kaffe / espresso oplevelse. Ydermere er maskinen fremstillet i et meget kompakt design, der skaber en række af gode placerings muligheder i køkkenet. Nem betjening og aromafyldt kaffe er nogen af nøgleordene for denne model.
 

Kværn, “coffeeswitch” og mælkeskummer

Maskinen er udstyret med en kværn af bedste materiale. Kværnens materiale er keramisk, hvilket har en lang række af fordele. Kværnen sørger for at bønnerne ikke overophedes under forarbejdningen, således det færdige resultat ikke bliver en brændt kaffesmag. Derudover er keramiske kværne helt slitagefrie, hvilket bidrager til en øget holdbarhed. Endvidere garanterer den keramiske kværn nærmest lydløs drift ved anvendelse. Kværnen kan let justeres således den passer til brugerens ønskede kaffe aroma. Den kan justeres i alt op til 5 forskellige trin, som går ligefra en jævn / mild kaffesmag til en mere intens / stærk smag. Det er let at justere på malingsgraden, selv efter du blot har brygget en enkelt kop.
 
“Coffeeswitch” er med andre ord en metode hvorpå brugeren hurtigt kan skifte fra espresso til normal kaffe fra bønner eller filterkaffe. Et integreret håndtag skal blot rykker i, hvorefter maskinen skifter til den valgte drik. Herved kan du nemt skifte over, således at kaffen / espressoen altid er den rette til lejligheden.
 
Maskinen er endvidere udstyret med en smart mælkeskummer kande. Det eneste du som bruger skal gøre er at hælde mælk i beholderen, hvorefter den sørger for at blande mælk, luft og damp ind til en perfekt mælkeskum med den rette fylde og lethed. Mælken vil altid blive serveret med en ideel temperatur og vil med garanti ikke sprøjte.
 

Brugerbetjening og hukommelse

Maskinens display er utroligt intuitivt display og er let at anvende selv for den mest uerfarne bruger. Alle knapperne er placeret på frontpanelet og er tydeligt indikerede med hvilken funktion de hver især har. Frontpanelet går op ad hvilket gør at brugeren ikke behøves at bukke sig ned for at se knapperne ordentligt. Skærmen giver samtidig et krystalklart billede af de forskellige valg og justeringer, der foretages således man let kan holde øje med hvad man laver.
 
Hukommelses funktionen gør det muligt at gemme foretrukne kaffevalg. Efter du har justeret på henholdsvis malingsgrad (kaffestyrke), temperatur og kopstørrelse, således du har fået din favorit kaffe / espresso, er det blot at gemme dine indstillinger. Herefter vil du fremover blot ved tryk på en enkelt knap starte brygningen af din favorit kaffe / espresso. Endvidere er selveste hældetuden justerbar i højden således den passer til alle glas. Ved at justere hældetuden så den passer til glassene / kopperne vil aromaen ligeledes bibeholder og såvel også temperaturen. Der kan desuden anvendes høje latte machiatto glas (15 cm).
 

Rengøring

maskinen er nem at rengøre takket være i forvejen installerede programmer. Et smart skylle program sørger for den indvendige rengøring og er ligeledes meget nemt at sætte i gang på displayet. Derudover sørger et afkalknings program for afkalkningen og maskinen fortæller oven i købet hvornår der er behov for dette. De dele som ikke nås i forbindelse med rengørings programmerne er aftagelige samt kompatible for at komme i opvaskemaskinen (f.eks. bryggeenheden).

Læs mere om Philips Essence Duo HD8847 espressomaskine her.

Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Fuldautomatisk
Mælkeskummer Ja
Bønnekapacitet 250 gram
Effekt 1850 watt
Renseprogram
Tryk 15 bar
Aftagelig vandtank Ja
Vandkapacitet
Kværn
Direkte vandtilførsel
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...