Philips Essence Duo HD8841

( 3.3) 85 anmeldelser
Udgået. Se alle espressomaskiner
Score
66
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 185 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 2739 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 3 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

250 gram

Effekt

Effekt

1850 watt

Tryk

Tryk

15 bar

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle espressomaskiner
 Nr. 68 ud af 63

Bedste espressomaskiner »


Vidste du?

Philips Essence Duo HD8841 bruger ca. 4,4 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Philips Essence Duo HD8841

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(3.30) baseret på 85 anmeldelser 

Amazon.de
(3.30) 85 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


Philips Essence Duo HD8841DeLonghi ECAM 21.117.BPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.BDelonghi ECAM 44.660.B
Score
66 100
96 100
91 100
88 100
88 100
(3.3)
85 anmeldelser
(4.7)
695 anmeldelser
(4.5)
113 anmeldelser
(4.5)
3391 anmeldelser
(4.3)
700 anmeldelser
Pris 2.739 kr. 2.159 kr. 2.445 kr. 2.887 kr. 4.625 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
"Testvinder" - Råd & Rön
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet250 gram250 gram250 gram200 gram400 gram
Effekt1850 watt1450 watt1850 watt1450 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.8 liter1.8 liter1.8 liter2.0 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Philips Essence Duo HD8841

Philips Essence Duo HD8841 espressomaskine er en super smart model med en række unikke funktioner, der giver brugeren de bedste forudsætninger for en god kaffe / espresso. Maskinen er nem at betjene selv for den mest uerfarne takket være et brugervenligt display, der tydeligt indikerer knappernes funktioner. Ved blot et enkelt tryk på en knap er det muligt at skifte fra espresso til klassisk kaffe. Modellen kan samtidig anvendes til filterkaffe.
 

Kværn, “coffeeswitch” og mælkeskummer

Philips Essence Duo HD8841 espressomaskine er udstyret med en keramisk kværn, der giver en række super gode fordele. En keramisk kværn er klart at foretrække i forhold til stål kværne på baggrund af en række årsager. Den keramiske kværn sørger for at bønnerne ikke overophedes under malingen, hvilket kan resultere i at kaffen / espressoen får en brændt smag. Derudover er keramiske kværne nærmest lydløse i drift og er ydermere nærmest helt slitagefrie. Rengøring af keramiske kværne er ligeledes betydeligt nemmere set i forhold til stålkværne. Denne maskines keramiske kværn giver dig mulighed for at vælge hvordan bønnerne skal males. Du kan justere med i alt 5 forskellige muligheder lige fra en mild / jævn smag til en mere intens / stærk. Det er let at regulere på takket være et intuitivt display.
 
“Coffeeswitch” funktionen er på dansk en funktion, der gør det muligt at skifte mellem espresso og kaffe meget simpelt. Det eneste du som bruger skal gøre er at trække i et håndtag, hvorefter ombytningen sker. Herefter vil de frisk kværnede bønner sørger, for at du får præcis hvad du ønsker til den passende lejlighed.
 
Mælkeskummeren er en klassisk en af slagsen, der mere beskrivende kaldes for en panarello. Panarelloen udsender damp og skaber en perfekt mælkeskum med tilpas fylde og lethed. Panarelloen giver mulighed for at tilberede lækkert mælkeskum meget enkelt og med altid god smag.
 

Brugerbetjening og hukommelse

At betjene Philips Essence Duo HD8841 espressomaskine er meget simpelt. Som det ses på billedet er alle knapper placeret på maskinens frontpanel, hvilket giver et betydeligt bedre overblik. Frontpanelet er opadstående, således det ikke er nødvendigt for brugeren at bukke sig ned for at se knapperne. På knapperne er det tydeligt afmærket hvilken funktion de hver især har, således selv den mest uerfarne bruger er i stand til at finde ud af dette. Derudover er mange af knapperne på maskinen “one touch”, hvilket vil sige at du kun behøves trykke en gang for at få en kop kaffe.
 
Hukommelse er en funktion i maskinen, der husker dine favorit kaffevalg. Det er muligt at justere på henholdsvis kopstørrelse, temperatur samt kaffestyrke for at finde frem til hvad der passer dig bedst. Når disse indstillinger er valgt er det muligt at lagre dem i hukommelsen. Når din favorit kaffe er lagret er det let at finde den frem igen og blot ved tryk på en enkelt knap starter brygningen.
 
Maskinens hældetud er desuden justerbar, hvilket er en stor fordel hvis du anvender forskellige typer af glas. En af fordelene ved at justere hældetuden er blandt andet at den gode aroma bibeholder og at kaffen / espressoen forbliver varm. Ligeledes kan der naturligvis anvendes forskellige glas som f.eks. de høje latte machiatto glas (15 cm).
 

Rengøring og hygiejne

At rengøre maskinen er utroligt simpelt. Modellen er med integreret skylle- og afkalknings program, der med andre ord nærmest klarer det hele. De dele som ikke rengøres under processen er aftagelige og kompatible for opvaskemaskine. Eksempelvis bryggeenheden.

Læs mere om Philips Essence Duo HD8841 espressomaskine her.

Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Fuldautomatisk
Mælkeskummer Ja
Bønnekapacitet 250 gram
Effekt 1850 watt
Renseprogram Ja
Tryk 15 bar
Aftagelig vandtank Ja
Vandkapacitet
Kværn
Direkte vandtilførsel
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...