Bedste Melitta espressomaskiner i Oktober 2017

Find de Melitta espressomaskiner der får de bedste anmeldelser og klarer sig bedst i test.

84
#1
Melitta Caffeo CI
"Testvinder" - WiseGuide
✓ 4.1 ud af 5 (413 brugere)
DKK 4.489
Se forhandlere »
82
#2
Melitta Caffeo Solo
✓ 4.1 ud af 5 (358 brugere)
DKK 1.991
Se forhandlere »
82
#3
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
"Bedst til pris" - Haus&Garten
✓ 4.0 ud af 5 (73 brugere)
God pris
2678 DKK 2.399
Se forhandlere »
78
#4
Melitta Caffeo Barista
"Testvinder" - ETM TestMagazin
✓ 3.8 ud af 5 (128 brugere)
DKK 6.245
Se forhandlere »
66
#5
Melitta Caffeo Varianza
✓ 3.5 ud af 5 (26 brugere)
DKK 4.259
Se forhandlere »
loading icon

Bedste tilbud lige nu...

Der er i øjeblikket ingen tilbud i denne kategori

Vis alle espressomaskine tilbud
Hvilken Melitta espressomaskine er bedst?

Den Melitta espressomaskine, der er blevet kåret som den bedste hos Test-espressomaskine.dk er modellen Melitta Caffeo CI. Andenpladsen i vores sammenligning går til Melitta Caffeo Solo, mens Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kommer på en tredjeplads.

Test af Melitta espressomaskiner

Melitta er en af de producenter, der klarer sig særlig godt i de test af espressomaskiner, der er foretaget. Det tyske testmagasin ETM Magazin har i 2011, 2012 og 2013 foretaget en test af espressomaskiner, hvor der i alle har været Melitta modeller involveret. Ingen modeller fra Melitta er blevet kåret som testvinder i disse test, men alle modeller der har været involveret, har fået kåringen som "god".
Følgende Melitta espressomaskiner bliver anbefalet i test:

  • Caffeo Solo
  • Caffeo Bistro (Kåret som bedste køb)
  • Caffeo Gourmet
  • Caffeo Barista

Guter rat - espressomaskine test:
Melitta CI er kåret som testvinder hos tyske Guter Rat.

Award-priser:
Foruden test har maskinerne fra Melitta også vundet awards.

Red Dot Design Award:
Red Dot Design Award er måske verdens største designpris. Den gives til produkter, der adskiller sig fra markedet. I 2010 opnåede Melitta Caffeo Solo denne pris og i 2014 var det Caffeo Baristas tur.

Anmeldelser af Melitta espressomaskiner

Det er ikke kun i test af Melitta espressomaskinerne klarer sig godt - det gør de bestemt også blandt de anmeldelser, som forbrugerne giver dem. Generelt bliver modellerne vurderet til 4,2 ud af 5, hvilket er rigtig godt for en espressomaskine.
Her på Test-espressomaskine.dk lægger vi stor vægt på anmeldelser fra forbrugere, da dette giver det bedste billede af, hvor godt produktet er i praksis. Hvordan føler forbrugeren produktet er? Det giver ofte en mere objektiv vurdering, end hvad testsider kan komme frem til.

Blandt forbruger anmeldelser er Melitta også en af de producenter der klarer sig bedst - og det samme gør sig gældende for test.

Melitta espressomaskine-sortiment

Primært byder Melittas udvalg af espressomaskiner på billige-mellemdyre modeller. Den eneste model i den dyrere end som producenten har at byde på er Caffeo Barista, der fås for lidt over 8.000 kr.
Den billigste Melitta espressomaskine er modellen Caffeo Solo, som måske også er den mest populære. Denne bliver vurderet af over 300 personer, som giver den rigtig gode anmeldelser.
Du kan se mere på Melitta.dk.

Om Melitta

Melitta er et tysk firma, som beskæftiger sig med varer inden for kaffe; kaffemaskiner, espressomaskiner, kaffefiltre og lignende. Firmaet har hovedkvarter i Minden, North Rhine-Westphalia og blev grundlagt for over 100 år siden.