5 Bedste Melitta Espressomaskiner (April 2019)

Liste over de 5 Melitta espressomaskiner, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 5.206 anmeldelser.

Sortér efter

Mærke

  • Melitta(5)

Egenskaber

  • Kaffekværn(4)
  • Mælkeskummer(5)
  • Testvinder(2)
#1
Melitta Caffeo Solo Melitta Caffeo Solo
✓ 4.0/5 (2270 brugere)
1.845 kr.
80
#2
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk Melitta Caffeo So...
"Bedst til pris" - Haus&Garten
✓ 4.0/5 (2206 brugere)
2.767 kr.
80
#3
Melitta Caffeo CI Melitta Caffeo CI
"Testvinder" - WiseGuide
✓ 3.9/5 (454 brugere)
4.999 kr.
77
#4
3.355 kr.
70
#5
4.281 kr.
64
#6
Udgået Melitta Caffeo Barista Melitta Caffeo Ba...
✓ 3.7/5 (159 brugere)
6.499 kr.
74
#7
Udgået Melitta Caffeo Bistro Melitta Caffeo Bi...
✓ 0.0/5 (0 brugere)
3.399 kr.
00
#8
Udgået Melitta Caffeo Gourmet Melitta Caffeo Go...
✓ 0.0/5 (0 brugere)
6.495 kr.
00
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
loading icon

Hvad mener du om espressomaskinerne fra Melitta?

Melitta Caffeo SoloMelitta Caffeo Solo & Perfect MilkMelitta Caffeo CIMelitta Caffeo PassioneMelitta Caffeo Varianza
Score
80 100
80 100
77 100
70 100
64 100
(4.0)
2270 anmeldelser
(4.0)
2206 anmeldelser
(3.9)
454 anmeldelser
(3.6)
33 anmeldelser
(3.3)
84 anmeldelser
Pris 1.845 kr. 2.767 kr. 4.999 kr. 3.355 kr. 4.281 kr.
Testresultater "Bedst til pris" - Haus&Garten
"Testvinder" - WiseGuide
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet120 gram125 gram270 gram125 gram125 gram
Effekt1400 watt1400 watt1400 watt1450 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar16 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.2 liter1.8 liter1.8 liter1.2 liter1.2 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Vigtigste pointer:

I vores test af espressomaskiner er vi kommet frem til Melitta Caffeo Solo som det bedste valg af Melitta espressomaskine.

Den gennemsnitlige score for Melitta espressomaskinerne er på 74 i vores test, mens gennemsnitsscoren blandt alle fuldautomatiske espressomaskiner til sammenligning er på 78.

Prisen på en Melitta espressomaskine varierer fra 1845 kr. til 4999 kr.
Gennemsnitsprisen er på 3449 kr.

Specifikationer for Melitta espressomaskiner

Få et indblik i, hvordan specifikationerne fordeler sig for espressomaskinerne fra Melitta her. Specifikationerne er baseret på alle 5 Melitta espressomaskiner, der har været involveret i vores test af espressomaskiner.

Bønnekapacitet

Espressomaskinerne fra Melitta har en bønnekapacitet, der spænder fra 120-270 gram. Gennemsnittet blandt espressomaskinerne er på 153 gram.

Effekt

Melitta espressomaskinernes energiforbrug varierer fra 1400-1450 watt og er gennemsnitligt på 1420 watt.

Espressomaskiner fra Melitta

Melitta er et firma, der har en levetid på mere end 100 år, og gennem alle årene har virksomheden været familiestyret. Bæredygtighed er et af nøgleordene hos Melitta, der gennem hele virksomhedens historie har spillet en meget stor rolle. Bæredygtighed spiller stadig en meget stor rolle, og i alle de forskellige beslutninger, der tages i virksomheden, bliver der holdt den rette balance mellem økonomi, bæredygtighed samt sociale interesser.
Melitta Bentz grundlagde firmaet for mere end 100 år siden, og hendes ideer lever i bedste velgående den dag i dag, da hun dengang også lagde meget vægt på bæredygtighed og sociale interesser. De ansatte i firmaet vil der altid blive taget hånd om, mens der også tages hånd om miljøet.
Naturligvis tages der også hånd om kvalitet og brugervenlighed i de produkter, der kommer ud til forbrugeren, hvilket også er gældende for alle de espressomaskiner, Melitta udvikler og producerer. Med espressomaskiner fra Melitta får man en god og lækker kop kaffe, der altid er velsmagende og helt perfekt i konsistensen, hvilket er nogle af de vigtigste ting – uanset om man drikker normal kaffe, cappuccino, latte eller lignende.

Historien om Melitta

Melittas historie daterer sig mere end 100 år tilbage i tiden, hvilket først og fremmest vil sige, at der er tale om et firma med en særdeles god erfaring inden for udviklingen af eksempelvis kaffemaskiner, der den dag i dag er blevet til fuldautomatiserede espressomaskiner. I begyndelsen af 1900-tallet begyndte kaffe at blive en meget populær drikkelse i Europa, men der var dog det problem, at kaffens smag var bitter, mens kvaliteten på den bryggede kaffe også var ret lav, hvilket blandt andet var grundet grums i kaffen. Det ville Melitta Bentz lave om på. Hun lavede nogle huller i bunden af en messingkop, og her placerede hun papir fra sin søns notesbog, hvorefter hun placerede messingkoppen med papir i toppen af selve kaffekoppen, inden hun hældte kaffen i.
Således skabte Melitta Bentz sit første kaffefilter, og efter at have fået idéen, grundlagde hun en virksomhed med sin mand. I denne virksomhed fik de stor succes med at sælge hendes nyudviklede kaffefiltre. Dette er også den spæde start til de kaffefiltre, man ser den dag i dag. Her er altså starten på, hvordan Melitta gik fra at være et firma, der solgte kaffefiltre, til at være et firma, der sælger alskens slags produkter, som kan hjælpe forbrugerne til at lave gode kopper kaffe.

Espressomaskiner fra Melitta

Historien om Melitta er på mange måder eksemplarisk, da den første idé, grundlæggeren fik, stadig spiller en meget stor rolle i virksomhedens udvikling af produkterne. Denne storslåede idé har blandt andet ledt Melitta frem til at udvikle de espressomaskiner, de i dag udbyder. Herudover har virksomheden også udviklet en hel del forskellige funktioner, teknologier og lignende, der er implementeret i espressomaskinerne, således de laver kaffe af høj kvalitet og gør det hele lidt lettere for forbrugeren.
Bean Select
En af disse omtalte funktioner er funktionen, Bean Select, som er med til at gøre tilberedningen af de forskellige kaffespecialiteter helt perfekt. Nogle af espressomaskinerne fra Melitta er udstyret med denne funktion, hvilken gør, at man inden tilberedning af kaffen let vælge, om der skal benyttes stærke eller milde kaffebønner til den givne kop. På den måde kan man altid få sine krav opfyldt i henhold til styrken på kaffen.

Perfect Cappuccino
Hvis du er til lækre cappuccinoer, kan det være en fordel at vælge en espressomaskine fra Melitta med funktionen, Perfect Cappuccino. Denne opvarmer og skummer mælken let direkte ned i koppen eller glasset. Det giver et resultat af perfekt mælkeskum, hvilket giver et lækkert element til mange forskellige kaffespecialiteter. En af de gode ting ved Perfect Cappuccino er, at denne kan afmonteres og rengøres let i håndvask eller opvaskemaskine alt efter ønske og behov, således man kan bibeholde et godt hygiejnemiljø, mens den gode smag hele tiden bibeholdes.

Dobbelt kop funktion
Med nogle af espressomaskinerne fra Melitta fås også en dobbelt kop funktion, hvilket vil sige, at espressomaskinen har to udgange, således man via. et enkelt tryk kan tilberede to kopper kaffe på samme tid. Det kan være smart til eksempelvis kontorer og hjemmet, hvis man ofte skal lave mere end en kop kaffe ad gangen.

Individuelle ønsker favoriseres af Melitta
I nogle af espressomaskinerne fra Melitta er det muligt at indstille kaffestyrke, bryggetemperatur, mængde af kaffe og vand, således man kan få lavet kaffekoppen, som man ønsker det. På den måde er disse espressomaskiner fra Melitta god, hvis man har mange ønsker og krav til sin kop kaffe, således man kan få opfyldt disse via. de smarte og brugervenlige indstillingsfunktioner på nogle af espressomaskinerne fra Melitta.

Hvilken Melitta espressomaskine er bedst?

Den Melitta espressomaskine, der er blevet kåret som den bedste hos Test-espressomaskine.dk er modellen Melitta Caffeo Solo. Andenpladsen i vores sammenligning går til Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, mens Melitta Caffeo CI kommer på en tredjeplads.

Er Melitta det bedste espressomaskine mærke?

I vores brugerafstemning om de bedste espressomaskine mærker har 248 brugere stemt.
Melitta har i alt fået 12 stemmer, hvoraf 6 er positive.

55 16 brugere er enige med dig!!
38 10 brugere er enige med dig!!
16 4 brugere er enige med dig!!
10 1 brugere er enige med dig!!
9 3 brugere er enige med dig!!
9 1 brugere er enige med dig!!
8 2 brugere er enige med dig!!
6 6 brugere er enige med dig!!
6 2 brugere er enige med dig!!
5 1 brugere er enige med dig!!
5 1 brugere er enige med dig!!
4 1 brugere er enige med dig!!
3 3 brugere er enige med dig!!
2 2 brugere er enige med dig!!
2 3 brugere er enige med dig!!
2 1 brugere er enige med dig!!
2 1 brugere er enige med dig!!
2 1 brugere er enige med dig!!
1 1 brugere er enige med dig!!
1 2 brugere er enige med dig!!