Melitta Caffeo Varianza

3,5 26 anmeldelser| Skriv en anmeldelse
Score
66
100

Priser

4.099 kr Til butik
4.479 kr Til butik
4.775 kr Til butik
$ Prisfakta: Prisen er 3kr lavere end i sidste uge. Mere om prisen »
Kun troværdige forhandlere
Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Ja

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

125 gram

Effekt

Effekt

1450 watt

Tryk

Tryk

15 bar

Rankings

Herunder kan du se, hvordan Melitta Caffeo Varianza klarer sig i forhold til andre espressomaskiner.Melitta espressomaskiner
 Nr. 5 ud af 6

Se hele rangeringslisten »

Alle espressomaskiner
 Nr. 53 ud af 88

Se hele rangeringslisten »

Score 66% 98% 96% 92% 92% 90% 90%
Melitta Caffeo Varianza Delonghi ECAM 44.660.B DeLonghi ECAM 21.117.B Siemens TK53009 Delonghi ECAM 44.620.S DeLonghi ECAM22.110.B DeLonghi ECAM 23.210
3,5
26 anmeldelser
4,8
63 anmeldelser
4,7
84 anmeldelser
4,5
49 anmeldelser
4,8
13 anmeldelser
4,5
108 anmeldelser
4,5
49 anmeldelser
Pris 4.099 kr 4.990 kr 2.388 kr 2.417 kr 4.099 kr 2.392 kr 3.496 kr
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Råd & Rön
"Godt køb" - Råd & Rön
"Godt køb" - Which.co.uk
Type Fuldautomatisk Fulduautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet 125 gram 400 gram 250 gram 250 gram 450 gram 200 gram 150 gram
Effekt 1450 watt 1450 watt 1450 watt 1400 watt 1450 watt 1450 watt 1450 watt
Renseprogram
Tryk 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar
Aftagelig vandtank

Fortæl om din espressomaskine »


Beskrivelse af Melitta Caffeo Varianza

Tekst-beskrivelse

Melitta Caffeo Varianza espressomaskine er en model i et stilfuldt, elegant og kompakt design. Maskinen passer rigtig godt ind i et køkken specielt på baggrund af kompaktheden. Ydermere har modellen en kraftfuld motor med en effekt på 1450 Watt, samt indbygget mælkeskummer, der blander damp, mælk og luft til den mest fyldige mælkeskum.
 
Betjening
At anvende denne Melitta espressomaskine er utroligt enkelt, selv for de mest uerfarne brugere. Espressomaskinens betjeningspanel er utroligt simpelt, selvom der er en hel masse muligheder for at lave den kaffe, som passer dig absolut bedst. Baggrunden for at betjeningen er så simpel skyldes til dels det yderst intuitive farvedisplay, der trinvist leder dig igennem alle espressomaskinens funktioner i form af trinvise instruktioner. Hvis du blot ønsker en allerede programmeret kaffevariant, varm mælk, varmt vand eller skummetmælk, sørger det smarte one-touch system, for at du blot skal trykke på en knap for at få det. Ydermere er knapperne på maskinen store og med simple afmærkninger af hvad der sker når knappen tages i brug.
 
Smarte kvalifikationer -> bedste kaffe
Denne Melitta espressomaskine har en hel del super smarte funktioner og egenskaber, der bevirker at du som bruger kan få præcis den kaffe du har lyst til, og samtidig en yderst smagfuld en af slagsen. My Bean Select er en af de bedste funktioner som denne espressomaskine har. Denne funktion bevirker at du meget simpelt kan prøve andre kaffebønner til hver enkelt kop, blot ved at anvende den praktiske indbyggede måleske. Du hælder bare kaffebønnerne ned i slisken, hvorefter et tryk på en knap, og en ny smagfuld kaffe kan serveres. En anden funktion der sørger for en altid frisk kaffe/espresso er den såkaldte Aroma System plus. Denne funktion bevirker at du altid får en frisk kop kaffe samt den helt præcise mængde. Kværnene tømmes nemlig efter hver brygning, så du ved næste brygning får en 100 % frisk kaffe. Ydermere er der en anden funktion i dette Aroma system kaldet Aromasafe. Aromasafe medvirker til at kaffebønnernes aroma bevares bedst muligt under selveste forarbejdningen i maskinen.
 
10 kaffevarianter
Blot ved hjælp af maskinens brugerpanel og display kan du let fremtrylle op til 4 forskellige kaffevarianter, som er henholdsvis: Cappucino, Espresso, Cafe Creme og Latte machiato. Yderligere ved hjælp af en såkaldt opskriftsfunktion i maskinen er der mulighed for at lave 6 yderligere kaffevarianter nemlig; ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte og café au lait. At tilberede ingredienserne rigtig er samtidig en uhyre vigtig del af, hvordan kaffen kommer til at smage. Med denne Melitta espressomaskine sørger den “originale forberedelses proces” for at de forskellige ingredienser tilberedes på den præcist rigtige måde, og det præcist bedste tidspunkt. F.eks. ved en Latte machiato, er det første der tilberedes ikke selveste espressoen, men derimod mælken og mælkeskummer, hvorefter espressoen lægger sig som et fint lag mellem dem.
 
2 kopper af gangen
Med denne espressomaskine er det ikke længere nødvendigt at vente på en anden bruger er færdig, men der er nemlig 2 udløb installeret så den kan lave op til 2 kopper af gangen, så der herigennem kan spares en hel del tid. Der er yderligere et smart LED-lys installeret i udløbet. Udløbet er foruden dette et såkaldt all-in-one udløb, hvilket betyder at alle ingredienser (mælk, vand, mælkeskum etc) kommer ud af samme sted. Derved er det ikke længere nødvendigt at flytte koppen/glasset frem og tilbage for at få tilført de ønskede ingredienser. Selveste udløbet kan samtidig justeres i en højde på helt op til 140 millimeter, så der også kan anvendes de velkendte høje latte macchiato-glas.
 
Rengøring og energibesparelse
At opretholde en god hygiejne og simpel rengøring, er yderst vigtige faktorer for valg af espressomaskine. Hvem vil ikke gerne have en altid frisk kop kaffe? En altid frisk kop kaffe er faktisk lige det som denne espressomaskine giver mulighed for. Easy steam cleaning kan aktiveres efter hver færdiglavet kop kaffe. Denne funktion gør at de mælkeførende dele skylles igennem med damp og varmt vand. Denne funktion kan indstilles til at gå i gang, efter hver endt kaffebrygning eller ved manuelt start på displayet. Yderligere er Melitta espressomaskinen udstyret med automatisk rengørings- og afkalknings program. Maskinen fortæller automatisk ved hjælp af displayet, hvordan den trænger til henholdsvis afkalkning eller rengøring. Programmerne er derefter nemme at få frem i menuen. Endvidere kan selveste bryggeenheden på maskinens side afmonteres, og gør derved den samt maskinens indre betydeligt nemmere at rengøre. Ydermere har denne maskine en såkaldt 0-knap. O knappen anvendes, hvis brugeren ønsker maskinen koblet helt af fra strømmen. Energi spare funktionen er samtidig justerbar, og den automatiske frakoblingsfunktion bevirker at maskinen får en energivenlig drift.

Test af Melitta Caffeo Varianza (1)

Ud fra test kan man få et indblik i, hvilke espressomaskiner der er i høj kvalitet – og, hvilke der ikke er. Herunder har vi samlet testresultaterne for Melitta Caffeo Varianza, i de test af espressomaskiner som maskinen har været involveret i.

(2015)

ETM TestMagazin

2015: ETM Testmagazin: “God” – Nr. 5 ud af 8
Melitta Caffeo Varianza opnår en 5. plads i tyske ETM TestMagazin’s espressomaskine test fra 2015, som i alt involverede 8 modeller. Den opnår en score på 89 % ud, mens testens vinder bliver Saeco Incanto HD9712, der tildeles en score på 92,2 %. På en andeneplads med en score på 92 % kommer Jura Impressa F9.

Anmeldelser af Melitta Caffeo Varianza

Vi har kun kunne finde 26 anmeldelser af denne espressomaskine, hvilket ikke helt giver os muligheden for at få en repræsentativ vurdering af, hvorhenne maskinen ligger rent praktisk. Maskinen har af de få brugere der har anmeldt den fået 3.5 ud af 5, hvilket faktisk er en god score. Ydermere vurderer vi her på test-espressomaskine.dk, at denne maskine har en hel del fantastiske kvalifikationer og egenskaber til en fornuftig pris. Dette produkt vil vi derfor varmt anbefale.
Du kan læse om anmeldelserne for espressomaskinen her.


Prishistorik

Prisfakta: Prisen er 132kr lavere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.
Prisfakta: Prisen er 3kr lavere end i sidste uge.
Prisfakta: Prisen er den laveste i 10 uge(r).

Tilbud på Melitta Caffeo Varianza

5 stars   0
4 stars   0
3 stars   0
2 stars   0
1 stars   0