Jura Z9

( 4.1) 21 anmeldelser
Udgået. Se alle espressomaskiner
Score
78
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 2 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

280 gram

Effekt

Effekt

1350 watt

Tryk

Tryk

15 bar

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle espressomaskiner
 Nr. 36 ud af 66

Bedste espressomaskiner »


Vidste du?

Jura Z9 bruger ca. 3,2 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura Z9

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.09) baseret på 21 anmeldelser 

Amazon.de
(3.70) 12 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Amazon.co.uk
(4.60) 9 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.Jura Z9DeLonghi ECAM 21.117.BSiemens TE603201RWPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.B
Score
78 100
96 100
93 100
91 100
90 100
(4.1)
21 anmeldelser
(4.7)
312 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.5)
49 anmeldelser
(4.5)
3265 anmeldelser
Pris 19.994 kr. 2.159 kr. 6.245 kr. 2.444 kr. 2.199 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet280 gram250 gram300 gram250 gram200 gram
Effekt1350 watt1450 watt1500 watt1850 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet2.8 liter1.8 liter1.7 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura Z9

Jura Z9 espressomaskine er en eksklusiv model, der er udformet i et særligt unikt design. Espressomaskinen tilbyder et væld af gode funktioner og muligheder, således selv den mest kræsne bruger er i stand til at blive stillet tilfreds. Intuitiv betjening er ligeledes en faktor for denne model og et smart farvedisplay giver fuldt overblik over de forskellige kaffespecialiteter, samt tilbyder en masse justerings muligheder for at finde frem til den helt rette kop. Endvidere er Jura Z9 udstyret med 2 termoblokke for optimal regulering af temperaturen, samt er både mælkeskummer og den integrerede kværn af absolut topkvalitet. Espressomaskinen leverer desuden et stabilt pumpetryk på 15 bar og har en medfølgende garanti gældende i 2 år.

 

Brugervenlighed og justerings muligheder

Jura Z9 espressomaskine er fremstillet i et prisvindende design, hvilket bestemt har noget at gøre med at betjeningsvenligheden er meget høj. Det store farve display giver et klart overblik over de forskellige kaffespecialiteter, som kan vælges mellem:

 
1 x latte macchiato, 1 x cappuccino, 1 x special kaffe, 2 x kaffe, 1 x kaffe, 2 x espressi, 1 x espresso, 2 x ristretti, 1 x ristretto og Mælkeskum.

 
Valg af kaffespecialitet foregår gennem en drejeknap, hvor man let kan finde frem til den man ønsker. Herefter er det muligt at regulere på kaffestyrken med i alt op til 5 forskellige niveauer. Temperaturen på det varme vand kan ligeledes reguleres i op til 3 niveauer. Ydermere kan kophøjden justeres i et interval mellem 74-104 mm. Det vil med andre ord sige at det er muligt at anvende forskellige typer størrelse på kopper / glas. Endvidere er det muligt at justere kaffeudløbet i bredden 20-50 mm, samt kan der frit vælges hvorvidt man ønsker espressomaskinen skal brygge 1 eller 2 kopper af gangen.

 
Bryggekammeret har desuden en kapacitet på 5-16 g, hvilket vil sige at det er op til brugeren selv hvor store mængder, der skal bruges per brygning. Mængden af der bruges har naturligvis en indflydelse på kaffens intensitet.

 

Motor, kværn og mælkeskummer

Jura Z9 espressomaskine er udstyret med en motor, der leverer en kontinuerlig drift uanset hvor meget den anvendes eller hvor mange kopper, der brygges af gangen. Den har en effekt på 1350 watt, samt er den udstyret med autosluk funktion. Autosluk bevirker at maskinen slukker af sig selv efter den har stået ubrugt “x” antal tid, for derved at spare på strømmen og miljøet.

 
Integreret kaffekværn er ligeledes en del af Jura Z9 espressomaskine. Kværnen sørger for at kværne bønnerne dobbelt så hurtigt, i forhold til de mere traditionelle kværne. Samtidig sørger kværnen for at bønnerne bibeholder mest muligt af deres aroma, samt er den yderst støjsvag.

 
Mælkeskummeren blander damp, mælk og luft for at skabe en både fyldig og let mælkeskum. Det er nemt både at vælge og fravælge mælkeskum, takket være det intuitive brugerpanel. Endvidere er maskinen udstyret med smart integreret mælkebeholder.

 

Rengøring og hygiejne

Jura Z9 espressomaskine er fuldautomatisk, hvilket vil sige rengøringen blot er en af de ting den tager hånd om. Det smarte rengøringsprogram er let at sætte i gang og sørger først for at skylle maskinen, hvorefter en mere dybdegående rengøring påbegyndes. Det eneste du som bruger skal gøre er at tømme kaffegrumsbeholderen en gang i mellem. Kaffegrumsbeholderen har mulighed for at opbevare op til 20 portioner, før den har behov for at blive tømt.

 

Velkomstpakke og beholdere

For at få en god start med espressomaskinen medfølger en velkomstpakke. Velkomstpakken indeholder blandt andet 500 g kaffebønner. Kaffebønnebeholderen har en kapacitet på 280 g, hvilket gør det muligt næsten at fylde den helt op 2 gange. Derudover medfølger 2 filtre, filterforlænger, rensetabs, hårdhedsmåler, mælkerens, mælkeslange, kobling, ekstra pisker samt termobeholder.Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Fuldautomatisk
Mælkeskummer Ja
Bønnekapacitet 280 gram
Effekt 1350 watt
Renseprogram
Tryk 15 bar
Aftagelig vandtank Ja
Vand´kapacitet 2.8 liter
Kværn Nej
Direkte vandtilførsel Nej
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...