Jura Impressa J95

(3.7) 6 anmeldelser
Score
00
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 3 uger.

Prisfakta: Prisen er 1407 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

250 gram

Effekt

Effekt

1450 watt

Tryk

Tryk

15 bar


Rankings

Jura espressomaskiner
 Nr. 14 ud af 6

Bedste Jura espressomaskiner »

Alle espressomaskiner
 Nr. 97 ud af 68

Bedste espressomaskiner »

Fuldautomatiske espressomaskiner
 Nr. 74 ud af 49

Fuldautomatiske espressomaskiner »


Vidste du?

  • Jura Impressa J95 bruger ca. 3,5 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

    I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

  • Med kværn

    Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

  • Med mælkeskummer

    Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura Impressa J95

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(3.70) baseret på 6 anmeldelser 

Amazon.com
(3.70) 6 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Jura Impressa J95 DeLonghi ECAM 21.117.B Siemens TE603201RW Delonghi ECAM 44.660.B Delonghi ECAM 44.620.S
Score
0 100
96 100
93 100
91 100
91 100
(3.7)
6 anmeldelser
(4.7)
273 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.4)
242 anmeldelser
(4.4)
242 anmeldelser
Pris 13.099 kr. 2.199 kr. 5.999 kr. 4.701 kr. 3.859 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Råd & Rön
"Godt køb" - Which.co.uk
Type Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet 250 gram 250 gram 300 gram 400 gram 450 gram
Effekt 1450 watt 1450 watt 1500 watt 1450 watt 1450 watt
Renseprogram
Tryk 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet 2.1 liter 1.8 liter 1.7 liter 2.0 liter 1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura Impressa J95

Jura J95 espressomaskine er en eksklusiv model, hvor der tilbydes et hav af muligheder. Espressomaskinen er fremstillet i et lækkert skinnende carbon materiale, hvor der desuden er effekter og applikationer af krom for netop at give den et unikt udseende. Finishen er håndlavet og brugervenligheden er helt i top, takket være et stort udvalg af kaffespecialiteter der vælges ved blot et tryk på en enkelt knap. Ligeledes sørger indbyggede funktioner for simpel rengøring af modellen, samt medfølger en stor velkomstpakke der giver brugeren de bedste muligheder for at få en god start med modellen.

 

Brugervenlighed

Jura J95 er en yderst intuitiv espressomaskine, takket være et lækkert farvedisplay der giver et fuldt overblik over valg og justeringer. Der tilbydes valg af op til 8 forskellige kaffespecialiteter, som er henholdsvis:

 
1 x latte macchiato, 1 x cappuccino, 2 x kaffe, 1 x kaffe, 2 x espressi, 1 x espresso, 2 x ristretti, 1 x ristretto og Mælkeskum.

 
Ydermere er det muligt at regulere på kaffestyrken i op til 5 forskellige trin, således brugeren selv kan tilpasse kaffen til den smag der passer bedst. Kaffestyrken kan justeres ligefra en mild / jævn smag til en mere intens / stærk smag og det er ligeledes nemt for brugeren at regulere på. Derudover er det muligt at justere på temperaturen i op til 3 forskellige niveauer, samt kan man vælge at programmere på vandhårdheden (medfølgende hårdhedsmåler). Det er endvidere en mulighed at vælge hvor mange gram kaffebønner, der skal kværnes per brygning. Mængden af kaffebønner, der skal bruges til brygning kan justeres fra 5-16 gram.

 
Ydermere tilbyder Jura J95 espressomaskine at kunne brygge op til 2 kopper af gangen. Brygningen af kopperne er uafhængige af hinanden, hvilket med andre ord vil sige at der kan brygges forskellige kaffespecialiteter med forskellige justeringer på en og samme tid. Derudover er udløbet bredde justerbart i et interval mellem 20-50, samt er det muligt at anvende en kophøjde mellem 65-111 mm. A

 

Motor, kværn og mælkeskummer

Jura J95 espressomaskine er udstyret med en kraftig motor, der leverer en god og kontinuerlig drift under brygning. Motoren har en effekt på 1450 watt og er samtidig med autosluk. Autosluk bevirker at maskinen automatisk slukker efter den har stået ubrugt et stykke tid, således der ikke skabes nogen bekymringer om “har jeg glemt at slukke espressomaskinen?”.

 
Kværnen i maskinen er fremstillet af optimalt materiale, nemlig keramik. Keramiske kværne har en lang række fordele set i forhold til stålkværne. Keramiske kværne sørger for at bønnerne ikke overophedes under kværningen, hvilket kan resultere i brændte bønner og dermed brændt kaffesmag (typisk problem ved stålkværne). Derudover er keramiske kværne særdeles lydsvage under drift, samt er de betydeligt nemmere rengøre. Keramiske kværne har yderligere en utrolig høj levedygtighed og er meget nemme at vedligeholde.

 
Jura J95 espressomaskinens integrerede mælkeskummer bevirker at mælk, luft og damp blandes perfekt til en let og fyldig mælkeskum. I forvejen programmerede programmer gør det ligeledes nemt for selv den mest uerfarne bruger at vælge hvorvidt der ønskes mælkeskum eller ej. Mælkeskummeren rengøres samtidig enkelt, takket være medfølgende mælkerens.

 

Rengøring og hygiejne

Adgang til simpel rengøring er en afgørende faktor for valg af espressomaskine. Jura J95 espressomaskine overholder bestemt dette krav, grundet indbygget rengøringsprogram. Programmet sættes simpelt i gang fra displayet, hvorefter processen begynder. Derudover er der plads til 16 portioner i kaffegrums beholder, hvilket giver adgang til sjælden tømning.

 

Velkomstpakke og garanti

For at give en god start med brug af espressomaskinen følger der en masse anvendeligt tilbehør med. Heriblandt er 500 gram friskristede bønner, således man kan komme i gang med anvendelsen med det samme. Bønnebeholderen har en kapacitet på 500 gram, hvilket gør det muligt at fylde den helt op 2 gange før der er behov for at købe nye kaffebønner. Ydermere medfølger 100 mL mælkerens, samt rensetabs til rengøring. Filter, filterforlænger, hårdshedsmåler, mælkeslange, kobling, ekstra pisker og termobeholder er ligeledes en del af pakken.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...