Jura Impressa J90

( 0) 0 anmeldelser
Nr. 61 ud af 66 espressomaskiner
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

14.034 kr Til butik
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 3 uger.
Kun troværdige forhandlere    Forhandlere med prisgaranti   
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 3 uger.

Prisfakta: Prisen er 599 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

250 gram

Effekt

Effekt

1450 watt

Tryk

Tryk

15 bar

Se alle specifikationer

Testplacering

Jura espressomaskiner
 Nr. 6 ud af 6

Bedste Jura espressomaskiner »

Alle espressomaskiner
 Nr. 61 ud af 66

Bedste espressomaskiner »

Fuldautomatiske espressomaskiner
 Nr. 46 ud af 50

Fuldautomatiske espressomaskiner »


Vidste du?

Jura Impressa J90 bruger ca. 3,5 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura Impressa J90

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


Jura Impressa J90DeLonghi ECAM 21.117.BSiemens TE603201RWPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.B
Score
0 100
96 100
93 100
91 100
90 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
312 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.5)
49 anmeldelser
(4.5)
3265 anmeldelser
Pris 13.995 kr. 2.159 kr. 6.245 kr. 2.444 kr. 2.199 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet250 gram250 gram300 gram250 gram200 gram
Effekt1450 watt1450 watt1500 watt1850 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet2.1 liter1.8 liter1.7 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura Impressa J90

Jura J90 espressomaskine er en flot model i et yderst stilfuldt design. Espressomaskinen tilbyder et væld af muligheder og har desuden høj fokus på på en intuitiv betjening, hvor det er muligt at vælge et hav af forskellige kaffespecialiteter. Kaffespecialiteterne kan tilpasses præcis efter brugerens behov, samt er det muligt at supplere med mælkeskum eller blot en let crema. Endvidere er denne eksklusive maskine udstyret med kværn af absolut topkvalitet, samt er automatisk rengøringsprogram integreret, således du som bruger ikke skal gøre andet end at trykke på et par knapper for at rense maskinen. Jura J90 espressomaskine leverer desuden et pumpetryk på op til 15 bar.

 

Brugervenlighed og komfort

Intuitiv betjening og god komfort er afgørende faktorer for valg af espressomaskine og bestemt noget som denne model lever op til. Systemet er kompliceret, men brugervenligheden lige modsat. Vælg frit hvilken af de 9 specialiteter, som du kunne tænke dig:

 
1 x latte macchiato, 1 x cappuccino, 2 x kaffe, 1 x kaffe, 2 x espressi, 1 x espresso, 2 x ristretti, 1 x ristretto og Mælkeskum.

 
Farvedisplayet giver et fuldt overblik over de forskellige valgmuligheder, hvor de både er med billed illustration samt indikeret med skrift. Efter valg af kaffespecialitet er det muligt at justere på hvordan kaffestyrken skal være. Kaffestyrken kan justeres i op til 5 forskellige niveauer, ligefra en jævn / mild smag til en mere intens / stærk smag. Herudover er det muligt at justere på temperaturen, hvor der kan reguleres i 3 forskellige niveauer. Det er ligeledes muligt at programmere kaffemængden i intervallet 20-240 mL, således man selv vælger hvor stor en kop der ønskes, samt kan der vælges om man ønsker 1 eller 2 kopper af gangen.

 
Ydermere kan vandhårdheden programmeres, samt medfølger en hårdhedsmåler. Kaffeudløbet kan desuden justeres i bredden i intervallet 20-50 mm, mens kophøjden varierer mellem 65-111 mm. Endvidere er det muligt at justere på, hvor stor en mængde kaffebønner der skal bruger per brygning. Mængden af kaffebønner kan justeres i intervallet 5-16 gram. JURA J90 er desuden med smart koplys funktion, der lyser når der brygges.

 

Motor, kværn og mælkeskummer

Den kraftige motor i espressomaskinen, tilbyder en god og kontinuerlig drift under brygningen. Motoren / maskinen har desuden et effektforbrug på 1450 watt, samt er udstyret med smart autosluk funktion. Autosluk funktionen bevirker at maskinen automatisk slukker efter at have stået ubrugt et stykke tid, hvilket både skåner miljøet og pengepungen.

 
Jura J90 espressomaskine er udstyret med en kværn, der har den funktion at bønnerne først kværnes, når der vælges kaffespecialitet, hvilket bevirker at drikken altid er 100 % frisk. Kværnen er i stand til at arbejde dobbelt så hurtigt, set i forhold til de mere almindelige / traditionelle kværne og samtidig i stand til at bevare bønnernes gode aroma. Derudover er kværnen utrolig lydsvag under drift, hvilket gør det mere behageligt at være i samme rum når den arbejder.

 
Efter endt brygning er espressomaskinen designet således at der ligger sig en let og blød crema på toppen. Dette kan samtidig supplementeres med en lækker mælkeskum, hvor damp, mælk og luft er blandet perfekt til en både let og fyldig en af slagsen. Mælkeskummerens udløb er desuden designet til at kunne bevæge sig både op og ned, for at skummen får de bedst mulige forudsætninger for at kunne ligge sig perfekt oven på kaffen / espressoen. Mængden af mælkeskum kan justeres efter behov.

 

Rengøring og hygiejne

Jura J90 espressomaskine tilbyder simpel rengøring af maskinen, takket være indbyggede rengørings program. Rengøringsprogrammet sættes let i gang på displayet og der medfølger desuden rensetabs. Derudover er espressomaskinen udstyret med automatisk afkalkningsprogram, der sørger for at maskinen afkalkes optimalt når der er behov. I kaffegrums beholderen er der plads til 16 portioner.

 

Velkomstpakke og beholdere

For at komme godt i gang med at anvende maskinen medfølger en række lækkert tilbehør. Heriblandt er 500 gram friskristede kaffebønner, som gør det muligt at fylde bønnebeholderen helt op 2 gange. Bønnebeholderen har en kapacitet på 250 gram og er desuden med smart sensor, som oplyser brugeren om hvornår den har behov for at blive opfyldt. Vandbeholderen har en kapacitet på 2,1 liter.

 
Ydermere medfølger der: Filter, hårdhedsmåler, rensetabs, mælkerens, mælkeslange, kobling og ekstra pisker.

 
Jura J90 espressomaskine er desuden med 2 års garanti.Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Fuldautomatisk
Mælkeskummer Ja
Bønnekapacitet 250 gram
Effekt 1450 watt
Renseprogram Ja
Tryk 15 bar
Aftagelig vandtank Ja
Vand´kapacitet 2.1 liter
Kværn Nej
Direkte vandtilførsel Nej
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...