Jura Impressa F9

( 3.5) 47 anmeldelser
Udgået. Se alle espressomaskiner
Score
70
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

310 gram

Effekt

Effekt

1450 watt

Tryk

Tryk

15 bar

Se alle specifikationer

Testplacering

Jura espressomaskiner
 Nr. 9 ud af 6

Bedste Jura espressomaskiner »

Alle espressomaskiner
 Nr. 58 ud af 66

Bedste espressomaskiner »

Fuldautomatiske espressomaskiner
 Nr. 43 ud af 50

Fuldautomatiske espressomaskiner »


Vidste du?

Jura Impressa F9 bruger ca. 3,5 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura Impressa F9

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(3.50) baseret på 47 anmeldelser 

Amazon.com
(3.50) 47 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.Jura Impressa F9DeLonghi ECAM 21.117.BSiemens TE603201RWPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.B
Score
70 100
96 100
93 100
91 100
90 100
(3.5)
47 anmeldelser
(4.7)
312 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.5)
49 anmeldelser
(4.5)
3265 anmeldelser
Pris 10.959 kr. 2.159 kr. 6.245 kr. 2.444 kr. 2.199 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet310 gram250 gram300 gram250 gram200 gram
Effekt1450 watt1450 watt1500 watt1850 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.9 liter1.8 liter1.7 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura Impressa F9

Jura F9 espressomaskine er en model udformet i et yderst eksklusivt design, hvor der bliver lagt høj vægt på komfort og intuitiv betjening. Endvidere er espressomaskinen fremstillet i et kompakt design, hvilket gør det nemt at finde en god placering uden at rykke hele køkkenet rundt. Espressomaskinen er 100 % fuldautomatisk med indbyggede rengøringsprogrammer, samt muligheden for at vælge helt op til 14 forskellige kaffespecialiteter med eller uden mælkeskum. Espressomaskinen er produceret i Schweiz og tilbyder desuden en garanti på produktet i 2 år.

 

Brugervenlighed og komfort

Takket være et brugervenligt display (TFT display) er der rig mulighed for nemt at kontrollere og justere på de mange valgmuligheder, indenfor kaffebrygning som espressomaskinen tilbyder. Med modellen er det som ovenstående beskrevet, muligt at vælge mellem i alt 14 forskellige kaffespecialeter:

 
1 x Flat White, 1 x caffè latte, 1 x latte macchiato, 1 x cappuccino, 1 x espresso macchiato, 1 x special kaffe, 2 x kaffe, 1 x kaffe, 2 x espressi, 1 x espresso, 2 x ristretti, 1 x ristretto.

 
Herudfra kan du frit vælge, hvorvidt der ønskes mælkeskum, en lækker crema eller ingenting. Displayet er med farve og de forskellige drikke er nemme at genkende, eftersom der både er billede af dem på displayet samt tydelig indikation med skrift. Efter den ønskede kaffespecialitet er valgt er det muligt at vælge, hvilken kaffestyrke den skal have. Vælg frit hvorvidt der ønskes en jævn / mild kaffe, intens / stærk kaffe eller hvis du ønsker noget helt andet (8 justerings niveauer). Det er ligeledes en mulighed at ændre på temperaturen, hvor der samlet kan justeres i 3 forskellige niveauer, for at finde den optimale temperatur. Derudover kan vandhårdheden programmeres samt kan man vælge at brygge en eller to kopper af gangen, takket være det dobbelte udløb.

 
Jura F9 espressomaskine leverer desuden et stabilt pumpetryk på maksimum 15 bar og er ligeledes udstyret med koplys funktion.

 

Motor, mælkeskummer og kværn

Jura F9 espressomaskine er udstyret med en kraftig motor for at levere en god og kontinuerlig drift. Motoren har en effekt på 1450 watt og er desuden forsynet med auto standby knap for maksimal energivenlighed. Auto standby funktionen bevirker at maskinen automatisk slukker / går på standby efter den har stået ubrugt i “x” antal tid for bedst muligt at skåne både miljø og strøm udgifterne.

 
Mælkeskummeren i maskinen sørger for at blande mælk, luft og damp for at skabe en perfekt fyldig og let mælkeskum. Mælkeskummeren er af høj kvalitet og skummen lægger sig helt fløjlsblød på toppen af kaffen. Endvidere er mælkeskummeren nem at rengøre.

 
Jura F9 espressomaskine er med integreret kværn. Kværnen er med dobbelttempo, hvilket vil sige at den forarbejder bønnerne betydeligt hurtigere, uden at gå på kompromis med kvaliteten af kaffen. Ydermere er knivsystemet blevet justeret for at give en mere lydsvag drift.

 

Rengøring og hygiejne

Nem adgang til rengøring er en essentiel del for valg af espressomaskine, hvilket denne model bestemt lever op til. Jura F9 espressomaskine er udstyret med automatisk rengøringsprogrammer, der let kan sættes i gang ved hjælp af displayet. Endvidere medfølger der rensetabs, samt mælkerens for at give en god start og sikre at man er dækket godt ind de første gange espressomaskinen skal rengøres. Ydermere har kaffegrums beholderen en stor kapacitet hvor der er plads til hele 15 portioner, samt er den nem at tømme.

 

Velkomstpakke

Foruden rensetabs og mælkerens leveres espressomaskinen med 500 gram friskristede kaffebønner. Beholderen til kaffebønner har en kapacitet på 310 gram, således det er muligt at fylde den helt op uden behov for at skulle købe kaffebønner. Derudover medfølger JURA filter, samt en vandhårdshedsmåler. Mælkeslange og kobling er ligeledes en del af velkomstpakken.Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Fuldautomatisk
Mælkeskummer Ja
Bønnekapacitet 310 gram
Effekt 1450 watt
Renseprogram Ja
Tryk 15 bar
Aftagelig vandtank Ja
Vand´kapacitet 1.9 liter
Kværn Nej
Direkte vandtilførsel Nej
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...