Jura Impressa F8

( 3.6) 46 anmeldelser
Udgået. Se alle espressomaskiner
Score
73
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

310 gram

Effekt

Effekt

1450 watt

Tryk

Tryk

15 bar

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle espressomaskiner
 Nr. 50 ud af 66

Bedste espressomaskiner »


Vidste du?

Jura Impressa F8 bruger ca. 3,5 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura Impressa F8

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(3.63) baseret på 46 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(3.50) 17 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Amazon.com
(3.70) 29 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.Jura Impressa F8DeLonghi ECAM 21.117.BSiemens TE603201RWPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.B
Score
73 100
96 100
93 100
91 100
90 100
(3.6)
46 anmeldelser
(4.7)
312 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.5)
49 anmeldelser
(4.5)
3265 anmeldelser
Pris 8.995 kr. 2.159 kr. 6.245 kr. 2.444 kr. 2.199 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet310 gram250 gram300 gram250 gram200 gram
Effekt1450 watt1450 watt1500 watt1850 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.8 liter1.7 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura Impressa F8

Jura Impressa F8 espressomaskine er en effektiv model i et yderst stilfuldt design. Espressomaskinen er prisvindende grundet dens smarte og intuitive design, samt gør dens kompakte udformning det nemt for brugeren at finde en god placering. Der findes et udvalg på op til 10 forskellige kaffespecialiteter, som let vælges takket være det intuitive display. Når den ønskede kaffespecialitet er valgt er det muligt at justere på kaffestyrken, temperaturen, vandhårdheden, antal kopper per bryg (op til 2), Mængde kaffebønner ved brygning osv. Impressa F8 er samtidig fuld automatisk, hvilket vil sige at den ligeledes er udstyret med rengøringsprogram, som sørger for at maskinen altid holder sig hygiejnisk.

 

Brugervenlighed

Intuitiv betjening er en vigtig faktor for valg af espressomaskine. Jura Impressa F8 espressomaskine var den første model med touch screen, som kom på markedet i 2014. Touch screen gør det nemt for brugeren at vælge en af de mange kaffespecialiteter, samt kan der vælges varmt vand (te) eller mælkeskum (kakao og kaffe).

 
Efter valg af specialitet er det muligt at justere på kaffestyrken. Kaffestyrken kan justeres med i alt 4 niveauer og reguleres på displayet. Derudover kan brygge temperaturen ligeledes justeres i op til 3 niveauer. Espressomaskinen er i stand til at brygge op til 2 kopper samtidig, takket være det dobbelte udløb, samt er det muligt at justere på kophøjden i intervallet 65-111 mm., hvorved det er muligt at anvende forskellige kopstørrelser. Mængden af kaffebønner per brygning kan nemt reguleres, hvor der kan vælges mellem 5-16 g.

 

Motor, kværn og mælkeskummer

Jura Impressa F8 espressomaskine er udstyret med en kraftig motor, der leverer en god og kontinuerlig drift. Motoren bruger omtrent 1450 watt under drift, hvilket samtidig gør den forholdsvis energivenlig i drift set i forhold til øvrige eksklusive espressomaskiner. Derudover er maskinen udstyret med standby knap, der sættes strømforbruget ned til 0 watt lige med det samme. Ydermere er modellen i stand til at køre på strømbesparende tilstand, samt kan der programmeres hvornår maskinen automatisk skal slukke efter endt brygning.

 
Espressomaskinen er desuden med integreret kaffekværn. Den integrerede kværn sørger for en hurtig kværning af bønnerne, for derved at kaffen serveres hurtigt. Kværnen sørger samtidig for at bibeholde bønnernes gode smag, hvilket ligger til bund for dens navn, nemlig Aroma+.

 
Mælkeskummeren sørger for at blande luft, mælk og damp ind til en perfekt let og fyldig mælkeskum. Det er nemt at vælge hvorvidt der ønskes mælkeskum eller ej, eftersom “mælkeskum” i forvejen er programmeret i displayet for at have let tilgængelighed til det.

 

Rengøring og hygiejne

Nem rengøring er en vigtig faktor for en espressomaskine og bestemt noget som denne model overholder. JURA IMPRESSA F8 er udstyret med automatisk rengøringsprogram. Espressomaskinen oplyser om hvis maskinen har behov for en rengøring, herefter er det eneste du skal gøre at aktivere det. Derudover er der plads til omtrent 15 portioner i kaffegrumsbeholderen.

 

Velkomstpakke

Der medfølger en række tilbehør for at give brugeren en god start med espressomaskinen. Heriblandt er 500 gram kaffebønner. Derudover medfølger filter, samt hårdhedsmåler. Ydermere er rensetabs til rengøringen ligeledes en del af pakken.Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Fuldautomatisk
Mælkeskummer Ja
Bønnekapacitet 310 gram
Effekt 1450 watt
Renseprogram Ja
Tryk 15 bar
Aftagelig vandtank
Vand´kapacitet
Kværn
Direkte vandtilførsel
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...