Jura Impressa A5

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 2 uger.

Prisfakta: Prisen er 798 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

125 gram

Effekt

Effekt

1450 watt

Tryk

Tryk

15 bar


Rankings

Alle espressomaskiner
 Nr. 143 ud af 68

Bedste espressomaskiner »


Vidste du?

  • Jura Impressa A5 bruger ca. 3,5 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

    I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

  • Med kværn

    Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

  • Med mælkeskummer

    Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura Impressa A5

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Jura Impressa A5 DeLonghi ECAM 21.117.B Siemens TE603201RW Delonghi ECAM 44.660.B Delonghi ECAM 44.620.S
Score
0 100
96 100
93 100
91 100
91 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
273 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.4)
242 anmeldelser
(4.4)
242 anmeldelser
Pris 8.999 kr. 2.199 kr. 5.999 kr. 4.701 kr. 3.859 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Råd & Rön
"Godt køb" - Which.co.uk
Type Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk Fuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet 125 gram 250 gram 300 gram 400 gram 450 gram
Effekt 1450 watt 1450 watt 1500 watt 1450 watt 1450 watt
Renseprogram
Tryk 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet 1.8 liter 1.7 liter 2.0 liter 1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura Impressa A5

Jura Impressa A5 espressomaskine er i den grad en model, der tilbyder brugeren et væld af muligheder for at finde favorit kaffen, takket være de mange forskellige justerings muligheder. Endvidere er espressomaskinen fremstillet i et yderst stilfuldt design, hvor der er lagt stor vægt på brugervenlighed og intuitiv betjening. Ligeledes er miljøvenlige funktioner en del af maskinen, samt er både kværn og mælkeskummer af absolut topkvalitet. Jura Impressa A5 espressomaskine tilbyder en garanti gældende i op til 2 år og der medfølger stor velkomstpakke, der giver brugerne en god start med brugen af maskinen.

 

Brugervenlighed

Displayet er i modsætning til de fleste espressomaskiner placeret på toppen af modellen. Herved er det nemmere at holde det fulde overblik, og let at aflæse knappernes funktion. Espressomaskiner er udstyret med i forvejen programmerede programmer, som er:

 
1 x latte macchiato, 1 x cappuccino, 2 x kaffe, 1 x kaffe, 2 x espressi og 1 x espresso.

 
Efter valg af kaffespecialitet er det muligt at justere på kaffestyrken. Kaffestyren kan reguleres i op til 2 niveauer og er afgørende for, hvilken intensitet kaffen har. Derudover er det muligt at regulere på hvor meget vand, der skal løbe igennem filteret, samt hvilken temperatur det skal være. Endvidere kan der frit vælges mellem 1-2 kopper af gangen og det er ligeledes en mulighed at justere på udløbet, således at det passer til forskellige kopper- / glasstørrelser. Udløbet kan justeres fra 55-138 mm i højden.

 

Motor, kværn og mælkeskummer

Motoren leverer en stabil drift upåvirket af hvor mange kopper, der brygges af gangen, samt hvor ofte espressomaskinen tages i brug. Effekten befinder sig på 1450 watt og pumpen har desuden et tryk på 15 bar. Jura Impressa A5 espressomaskine er desuden udstyret med automatisk sluk funktion. Denne funktion bevirker at maskinen slukker af sig selv, efter at have stået ubrugt et stykke tid, for både at spare på strømmen og skåne miljøet.

 
Espressomaskinen er samtidig udstyret med integreret kværn. Kværn materialet er 100 % keramisk, hvilket har en masse fordele set i forhold til stålkværne. Den keramiske kværn bevirker at bønnerne ikke risikerer at blive brændte under kværningen, hvilket resulterer i at kaffen får en brændt smag. Derudover er keramiske kværne særdeles lydløse under drift, samt er de generelt meget nemmere at vedligeholde. Kværnen er desuden i stand til at forarbejde bønnerne op mod dobbelt så hurtigt, således du som bruger ikke behøver at vente længe før kaffen er klar.

 
Den integrerede mælkeskummer bevirker at luft, mælk og damp blandes optimalt. Herved skabes en perfekt mælkeskum med både fylde, men samtidig en tilstrækkelig lethed. Præcis som vi vil have den. Brugeren vælger helt selv, hvorvidt der ønskes mælkeskum eller blot ønsker en blød og lækker crema på toppen.

 

Rengøring og hygiejne

Jura Impressa A5 espressomaskine er udstyret med automatisk rengøringsprogram. Rengøringsprogrammet bevirker at maskinen først skylles igennem, hvorefter en mere dybdegående rengøring påbegyndes. Programmet sættes i gang på displayet og er nemt at starte selv for den mest uerfarne bruger. Der medfølger desuden rensetabs, samt har grumsbeholderen en kapacitet på 9 portioner.

 

Velkomstpakke og beholdere

For at give brugeren en god start tilbyder Jura Impressa A5 espressomaskine en række tilbehør. Heriblandt er 500 g kaffebønner, hvilket vil sige at bønnebeholderen kan fyldes helt op 4 gange, eftersom den har en kapacitet på 125 g. Bønnebeholderen er desuden opbevaret i et aromabeskyttende rum, for bedst muligt at bevare smagen. Ydermere er filter, hårdhedsmåler, rensetabs, mælkeslange og kobling medfølgende.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...