Jura Ena Micro 5

( 5.0) 4 anmeldelser
Udgået. Se alle espressomaskiner
Score
00
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 5995 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 5995 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 1 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

Effekt

Effekt

Tryk

Tryk

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle espressomaskiner
 Nr. 100 ud af 66

Bedste espressomaskiner »


Vidste du?

Jura Ena Micro 5 bruger ca. 0,0 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura Ena Micro 5

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(5.00) baseret på 4 anmeldelser 

Amazon.com
(5.00) 4 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


Jura Ena Micro 5DeLonghi ECAM 21.117.BSiemens TE603201RWPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.B
Score
0 100
96 100
93 100
91 100
90 100
(5.0)
4 anmeldelser
(4.7)
312 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.5)
49 anmeldelser
(4.5)
3265 anmeldelser
Pris 5.995 kr. 2.159 kr. 6.245 kr. 2.444 kr. 2.199 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet250 gram300 gram250 gram200 gram
Effekt1450 watt1500 watt1850 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.8 liter1.7 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura Ena Micro 5

Jura Ena Micro 5 espressomaskine er en effektiv model, der leverer en række gode funktioner til brygning af forskellige former for kaffe. Grundet maskinens kompakthed og forholdsvis minimalistiske design er den nem at finde en god position til, uden at rykke en masse ting rundt. Det er nemt at brygge både; Kaffe, espresso, ristretto eller americano og man vælger selv hvorvidt, der ønskes en lækker mælkeskum på toppen eller ej. Blot ved 1 tryk på det intuitive touch display, vælges de forskellige kaffespecialiteter. Pumpen har desuden et maksimum tryk på 15 bar.

 

Motor, kværn og mælkeskummer

På trods af det forholdsvis minimalistiske design så er Jura Ena Micro 5 espressomaskinens motor, fortsat i stand til at levere en god og kontinuerlig drift. Motoren har en driftseffekt på 1450 watt og er udstyret med automatisk sluk funktion. Denne funktion bevirker at maskinen slukker efter at have stået ubrugt et stykke tid, for derfor at spare på strømmen samt skåne miljøet. Endvidere er modellen forsynet med integreret kværn, der kværner bønnerne lige inden brygning for at give en så frisk kaffe som muligt.

 
Mælkeskummeren sørger for at blande luft, mælk og damp ind til en let og fyldig mælkeskum. Det er nemt for brugeren at vælge hvorvidt man ønsker mælkeskum eller ej, takket være det intuitive touch display.

 

Muligheder, justeringer og beholdere

Jura Ena Micro 5 espressomaskine tilbyder brugeren at kunne justere på forskellige måder kaffen skal brygges på, samt hvorvidt man ønsker 1 eller 2 kopper af gangen. Maskinen er i forvejen med integrerede programmer;

 
1 x kaffe, 1 x espresso, 1 x ristretto, 2 x kaffe, 2 x espressi og 2 x ristretti.

 
Ved at vælge at lave 2 kopper af gangen er det desuden en mulighed at vælge 2 forskellige kaffespecialiteter. Herudover er det muligt at justere på både vandmængde, bryggetid, mængde kaffebønner og vandhårdhed. Mængden af kaffebønner kan vælges i intervallet 6-10 gram per brygning. Ligeledes kan kophøjden justeres i et interval mellem 30-111 mm, hvilket ikke gør den kompatibel for de aller højeste glas, men dog giver et stort udvalg af muligheder for at anvende forskellige kopper. Ved at justere på kophøjden medvirkes der samtidig til at udløbet ikke dykker helt ned i maskinen, eller sprøjter ved opfyldning.

 
På trods af maskinens kompakte og lille størrelse har den forholdsvis meget plads til bønner og vand. Bønnebeholderen har en kapacitet på 125 gram og der er adgang til simpel opfyldning. Vandbeholderen har en kapacitet på 1,1 liter.

 

Rengøring og hygiejne

Jura Ena Micro 5 espressomaskine er udstyret med automatiske rengøringsprogram. Rengøringsprogrammet aktiveres ligeledes blot ved et enkelt tryk, hvorefter den går i gang med at gennemskylle sig selv og dernæst rengøre mere i dybden. Derudover er der plads til 9 portioner i kaffegrumsbeholderen.

 

Velkomstpakke

Velkomstpakken er til at hjælpe dig som bruger godt i gang med brugen af espressomaskinen. Medfølgende til velkomstpakken er 500 gram friskristede bønner, hvilket vil sige at beholderen med kaffebønner kan opfyldes helt op til 4 gange (125 gram), før der er behov for at købe yderligere kaffebønner. Derudover medfølger hårdhedsmåler beregnet til vandet, hvilket gør det muligt at programmere vandhårdheden. Samtidig er der både JURA filter, samt JURA rensetabs til rengøring.Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type
Mælkeskummer
Bønnekapacitet
Effekt
Renseprogram
Tryk
Aftagelig vandtank
Vand´kapacitet
Kværn
Direkte vandtilførsel
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...