Jura Ena Micro 1

( 4.2) 205 anmeldelser
Udgået. Se alle espressomaskiner
Score
84
100

Espressomaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke espressomaskiner der er bedst netop nu, her

Dagens priserPrisudvikling

Prisfakta: Prisen er 5099 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 5099 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 1 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

Effekt

Effekt

Tryk

Tryk

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle espressomaskiner
 Nr. 19 ud af 66

Bedste espressomaskiner »


Vidste du?

Jura Ena Micro 1 bruger ca. 0,0 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura Ena Micro 1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.20) baseret på 205 anmeldelser 

Amazon.com
(4.20) 205 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.Jura Ena Micro 1DeLonghi ECAM 21.117.BSiemens TE603201RWPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.B
Score
84 100
96 100
93 100
91 100
90 100
(4.2)
205 anmeldelser
(4.7)
312 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.5)
49 anmeldelser
(4.5)
3265 anmeldelser
Pris 5.099 kr. 2.159 kr. 6.245 kr. 2.444 kr. 2.199 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet250 gram300 gram250 gram200 gram
Effekt1450 watt1500 watt1850 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.8 liter1.7 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura Ena Micro 1

Jura Ena Micro 1 espressomaskine er en lille og kompakt model, der giver gode placerings muligheder uden behov for at rykke en masse rundt eller hvis man blot ikke ønsker en stor maskine, som fylder alt for meget. Det simple design tilbyder maksimal fokus på brugervenlighed, hvor det er nemt at vælge om man ønsker almindelig kaffe, ristretto eller espresso. Endvidere sørger kværnen for at malingen foregår lige inden brygning for at kaffen altid er frisk, samt bevirker det integrerede rengøringsprogram for at espressomaskinen først skylles, hvorefter den renser mere dybdegående.

 

Motor, kværn

På trods af det forholdsvis minimalistiske design er modellen udstyret med en kraftig motor. Motoren medvirker til en kontinuerlig drift under brygning, samt har den en effekt på 1450 watt. Endvidere er espressomaskinen udstyret med en auto standby knap, der bevirker at espressomaskinen ikke bruger noget strøm. Ligeledes er maskinen selv i stand til at slukke / gå på standby efter et stykke tid, hvis du har glemt at gøre det manuelt.

 
Den integrerede kværn sørger for en optimal kværning af bønnerne. Bønnerne kværnes altid lige inden brygning, hvilket bevirker at de altid har en frisk smag. Ydermere er espressomaskinen udviklet til at opbevare bønnerne ved den rette temperatur og emballage for at de på bedst mulig vis bibeholder deres gode aroma.

 

Justeringer

Med Jura Ena Micro 1 espressomaskine er det op til brugeren selv at vælge hvor store mængder kaffe , der skal brygges af gangen. Blot ved tryk på en knap kan der justeres på størrelsen, i op til 3 forskellige niveauer. Ydermere kan mængden af kaffebønner for hver brygning justeres, således man selv vælger hvor mange gram bønner, som skal bruges ved hver brygning. Mængden af kaffebønner kan justeres i intervallet 6-10 gram. Jura Ena Micro 1 espressomaskine tilbyder desuden at kunne regulere på kophøjden i mellem 55-141 millimeter, hvilket gør den kompatibel for at blive anvendt selv med de forholdsvis høje latte macchiato glas. En anden positiv faktor ved de mange kophøjde justerings muligheder er samtidig at der undgås sprøjt og at udløbet dykker helt ned i koppen / glasset.

 

Rengøring og hygiejne

Jura Ena Micro 1 espressomaskine er udstyret med automatisk renseprogram. Det automatiske renseprogram sættes let i gang ved hjælp af displayet. Efter det er sat i gang skylles maskinen først, hvorefter den automatisk går i gang med en mere dybdegående rensning. Der medfølger desuden rensetabs, således man er godt dækket ind for de første rensninger. Ydermere er der plads til 9 portioner i grumsbeholderen.

 

Velkomstpakke

For at komme godt i gang med brugen af espressomaskinen er der medfølgende 500 gram friskristede kaffebønner. Det gør det muligt at opfylde bønnebeholderen helt op til 4 gange, før der er behov for at tilkøbe nye kaffebønner, eftersom bønnebeholderen har en kapacitet på 125 gram. Derudover medfølger filter, samt hårdhedsmåler (programmering af vandhårdhed).Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type
Mælkeskummer
Bønnekapacitet
Effekt
Renseprogram
Tryk
Aftagelig vandtank
Vand´kapacitet
Kværn
Direkte vandtilførsel
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...