Jura E6

( 4.4) 46 anmeldelser
Nr. 10 ud af 66 espressomaskiner
Score
88
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

8.034 kr Til butik
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.
Kun troværdige forhandlere    Forhandlere med prisgaranti   
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 10 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Fuldautomatisk

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

280 gram

Effekt

Effekt

1450 watt

Tryk

Tryk

15 bar

Se alle specifikationer

Testplacering

Jura espressomaskiner
 Nr. 1 ud af 6

Bedste Jura espressomaskiner »

Alle espressomaskiner
 Nr. 10 ud af 66

Bedste espressomaskiner »

Fuldautomatiske espressomaskiner
 Nr. 8 ud af 50

Fuldautomatiske espressomaskiner »


Vidste du?

Jura E6 bruger ca. 3,5 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for fuldautomatiske espressomaskiner er på 3,7 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.

Med mælkeskummer

Espressomaskinen er med indbygget mælkeskummer.


Sammenligning

Anmeldelser af Jura E6

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.41) baseret på 46 anmeldelser 

Amazon.de
(3.80) 11 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Amazon.co.uk
(4.60) 35 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.


Jura E6DeLonghi ECAM 21.117.BSiemens TE603201RWPhilips HD8821DeLonghi ECAM22.110.B
Score
88 100
96 100
93 100
91 100
90 100
(4.4)
46 anmeldelser
(4.7)
312 anmeldelser
(4.7)
60 anmeldelser
(4.5)
49 anmeldelser
(4.5)
3265 anmeldelser
Pris 7.995 kr. 2.159 kr. 6.245 kr. 2.444 kr. 2.199 kr.
Testresultater "Testvinder" - Råd & Rön
"Testvinder" - Tænk.dk
TypeFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatiskFuldautomatisk
Mælkeskummer
Bønnekapacitet280 gram250 gram300 gram250 gram200 gram
Effekt1450 watt1450 watt1500 watt1850 watt1450 watt
Renseprogram
Tryk15 bar15 bar15 bar15 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet1.9 liter1.8 liter1.7 liter1.8 liter1.8 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Jura E6

Jura E6 espressomaskine er en model fremstillet i et unikt design, der tilbyder brugeren en nem og intuitiv betjening. Det smarte TFT farvedisplay, sørger for at brugeren nemt kan navigere rundt på displayet for at finde den drikke, som der er lyst til. Endvidere er maskinens kompakte udseende en stor fordel, eftersom det bliver nemmere at finde en god position til den, uden at skulle flytte en masse rundt i rummet. Der medfølger desuden 2 års garanti, samt et væld af justerings muligheder for bedst muligt at kunne finde den ønskede smag.

 

Brugervenlighed

Intuitiv betjening er en vigtig del for Jura E6 espressomaskine. Selv den mest uerfarne bruger vil let være i stand til at vælge mellem de forskellige kaffespecialiteter for derefter at regulere på både temperatur, kaffestyrke og ikke mindst hvor mange kopper, der skal brygges af gangen (op til 2). Espressomaskinen har 5 knapper, som blot skal trykkes på for at få: Sort kaffe (2 styrker), espresso (2 styrker) og cappuccino.

 
Kaffestyrken justeres ved at brugeren, vælger hvor store mængder kaffebønner, der skal bruges ved brygning. Mængden af kaffebønner justeres fra 5-16 g per brygning og afgører hvor intens kaffen skal være. Det er muligt at justere kaffestyrken i 8 forskellige niveauer. Ydermere er det muligt at justere på vandtemperaturen under brygningen, hvilket er vigtigt i forhold til at få den maksimale mængde aroma presset ud af bønnerne. Vandtemperaturen kan justeres i op til 3 forskellige niveauer.

 

Motor, kværn og mælkeskummer

Motoren bevirker en god og kontinuerlig drift, uanset hvor mange kopper der brygges af gangen, samt hvor ofte maskinen anvendes. Motoreffekten befinder sig på 1450 watt under normal drift, men takket være en energispare tilstand, der reducerer strømforbruget med 40 % for bedst muligt at passe på miljøet og pengene. Endvidere er espressomaskinen udstyret med standby knap, som gør at maskinen ikke bruger noget strøm. Desuden er det muligt at programmere maskinen til hvornår den skal slukke efter at have stået ubrugt “x” antal tid. Pumpen leverer et tryk på 15 bar.

 
Den integrerede kværn sørger for at kaffebønnerne altid males friske. Kværnen begynder først processen lige efter valg af kaffe, for derved at give brugeren den bedste smagsoplevelse. Mælkeskummeren sørger for at blande mælk, luft og damp for derved at resultere i en let og fyldig mækeskum, til eksempelvis latten. Det er nemt at vælge hvorvidt man ønsker mælkeskum eller ej, samt mindst lige let at rengøre mælkedelene, takket være det integrerede rengøringsprogram.

 

Rengøring og hygiejne

Jura E6 espressomaskine er fuldautomatisk, hvilket vil sige at den ligeledes sørger for automatisk rengøring. Rengøringsprogrammet skyller først maskinen, for derefter at give den en mere dybdegående rengøring. Det eneste du som brugeren skal gøre er at sætte mælkebakken i opvaskemaskinen når den har behov for at blive renset, samt naturligvis at tømme grumsbeholderen, hvor der er plads til hele 16 portioner. Jura E6 espressomaskine klarer resten.

 

Velkomstpakke

For at give brugeren en god start med espressomaskinen, følger der en stor velkomstpakke med. Velkomstpakken er bestående af hele 3000 g kaffebønner, således kaffen er klar til at blive lavet så snart espressomaskinen modtages. Bønnebeholderen har en kapacitet på 280 g, hvilket med andre ord vil sige at den kan fyldes helt op 11 gange, før der er behov for at gå ud og købe nye kaffebønner. Endvidere er velkomstpakken bestående af et filter, filterforlænger, rensetabs, hårdhedsmåler, mælkeslange og kobling.

 
Jura E6 espressomaskine er desuden med 2 års garanti.Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Fuldautomatisk
Mælkeskummer Ja
Bønnekapacitet 280 gram
Effekt 1450 watt
Renseprogram Ja
Tryk 15 bar
Aftagelig vandtank Ja
Vand´kapacitet 1.9 liter
Kværn Nej
Direkte vandtilførsel Nej
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...