Bosch CTL636EB1 Indbygningskaffemaskine

( 5.0) 2 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

17.029 kr Til butik
Kun troværdige forhandlere    Forhandlere med prisgaranti   

Prisfakta: Prisen er 1180 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 1069 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Indbygning

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

500 gram

Effekt

Effekt

1600 watt

Tryk

Tryk

19 bar

Se alle specifikationer

Testplacering

Bosch espressomaskiner
 Nr. 2 ud af 2

Alle espressomaskiner
 Nr. 56 ud af 66

Bedste espressomaskiner »

Alle indbygningskaffemaskiner
 Nr. 4 ud af 7

Bedste indbygningskaffemaskiner »


Vidste du?

Bosch CTL636EB1 bruger ca. 3,8 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for indbygningskaffemaskiner er på 5,8 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.


Sammenligning

Anmeldelser af Bosch CTL636EB1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(5.00) baseret på 2 anmeldelser 

Whiteaway.com
(5.00) 2 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internet forhandler der primært beskæftiger sig med salg af hvidevarer.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Bosch CTL636EB1Siemens CT636LES1Bosch CTL636ES1Miele CVA 6401 clstMiele CVA 6800 Clst
Score
0 100
95 100
89 100
0 100
0 100
(5.0)
2 anmeldelser
(4.8)
37 anmeldelser
(4.6)
19 anmeldelser
(3.2)
10 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris 17.029 kr. 8.898 kr. 8.760 kr. 20.999 kr. 23.398 kr.
Testresultater
TypeIndbygningIndbygningIndbygningIndbygningIndbygning
Mælkeskummer
Bønnekapacitet500 gram500 gram500 gram500 gram500 gram
Effekt1600 watt1600 watt1600 watt2800 watt3000 wat
Renseprogram
Tryk19 bar19 bar19 bar15 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet2.4 liter2.4 liter2.4 liter2.3 liter2.3 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Bosch CTL636EB1

Bosch CTL636EB1 er en fuldautomatisk espressomaskine, der klarer alt ligefra bryggeproces til automatisk rensning og afkalkning af maskinen. Espressomaskinen er udstyret med en-knaps-betjening til en lang række forskellige kaffe- og mælkespecialiteter, ligefra; Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Filterkaffe, Cappuccino, Latte Macchiato, kaffe med mælk, varm mælk, mælkeskum, brugerdefineret mælkedrik og varmt vand funktion. Alle de forskellige specialiteter kan indstilles efter dine behov i forhold til kaffestyrke, drikketemperatur og kop størrelse. Udløbet er tilmed højdejusterbart, så der med fordel kan benyttes mindre espressokopper og såvel også større latte macchiato glas. Ydermere er espressomaskinen udstyret med en stillegående keramisk kværn, som sørger for optimal maling af bønnerne, samt er AromaPressure Systemet udviklet til at give dig den bedste smagsoplevelse i forhold til udtræk af aromaerne.

 

Betjening

Bosch CTL636EB1 betjenes via et brugervenligt TFT-display med interaktiv menu. Som ovenstående beskrevet er der adgang til en-knaps-betjening for en lang række forskellige specialiteter, samt har du mulighed for at justere specialiteten helt efter eget ønske. Værd at bemærke er desuden at du har mulighed for at gemme og navngive op til 8 favoritdrikke, således der ikke behøves indstilles på ny hver gang en kop skal brygges. Ydermere er espressomaskinen udstyret med 2 udløb, hvilket gør at der kan tilberedes op til 2 kopper samtidig med alle kaffe- og mælkespecialiteter.

 

Optimal bryggetemperatur

En af de vigtigste faktorer under brygningen er selveste bryggetemperaturen, som skal ligge forholdsvis nøjagtigt for at man får maksimalt udtræk af bønnernes aroma og samtidig ikke risikerer at kaffen bliver brændt. Derfor er Bosch CTL636EB1 udstyret med et SensoFlow system, som er et af de mest velkendte systemer på markedet og er med til at sikre et godt udtræk fra bønnerne. Eksempelvis vil den optimale bryggetemperaturen for en espresso ligger mellem 90 – 95 grader. Alt under de 90 grader vil bevirke at aromaerne ikke udtrækkes optimalt, mens alt over de 95 grader sandsynligvis vil resulterer i brændte bønner og derved brændt smag.

 

Keramisk kværn

Espressomaskiner er typisk udstyret med keramisk kværn eller stål kværn og her er det altså at foretrække den keramiske. Det skyldes blandt andet at du ikke risikerer overophedning ved den keramiske kværn, hvilket ligeledes er noget som kan resultere i en brændt kaffesmag. Derudover er den keramiske kværn slitagefri, samt er den forholdsvis lydsvag under drift.

 

Rengøring og afkalkning

Med Bosch CTL636EB1 er langt det meste af rengøringen og vedligeholdelsen automatiseret, således du som bruger skal gøre mindst muligt. Først og fremmest er mælkesystemet udstyret med et damprengøringssystem, som automatisk rengører efter brygning af hver eneste kop, samt har den et skyllesystem som skyller bryggeenheden igennem efter hver kop. Såfremt der er behov for en mere grundig rengøring, så er calc’nClean programmet til dette. Programmet både rengører og afkalker maskinen i dybden.

For nogle mennesker er kop espresso noget nær det ypperste indenfor kaffe. Den stærke smag og kraftige aroma er med til at sikre dig en kaffe-oplevelse, som er helt anderledes end den gængse filterkaffe. Med en espressomaskine fra Bosch kan du nu selv brygge en kop og ikke være afhængig af at købe espresso på caféer eller andre steder i byen.

 

Praktisk og pænt design

Vi kommer ikke udenom, at espressomaskiner er nogle store apparater, som hurtigt kommer til at fylde meget i et køkken. Det fordrer et godt design, som går i spænd med resten af køkkenet og ikke mindst din smag. Denne espressomaskine er meget pæn. De sorte farver og det blanke stål står godt til hinanden og udstråler både kraft og elegance.

 

Kapacitet og installering

Espressomaskinen er ikke svær at installere. Der er ikke mulighed for direkte vandtilførsel, så du skal ikke besvære dig med den del. I stedet skal du blot fylde vand og kaffebønner i espressomaskinen. Der er plads til 500 gram kaffebønner og 2,4 liter vand, hvilket sikrer dig mange kopper kaffedrik, inden du skal fylde maskinen igen.

 

Hvilke drikke kan jeg lave?

Du kan selvsagt lave ganske almindelig espresso. Men ret opmærksomheden mod den medfølgende mælkeskummer, som kan forvandle ganske almindeligt mælk til luftigt skum. Med kaffe og skum er der pludselig mange flere muligheder for at lave andre drikke. Du kan lave en latte eller en kop cappuccino eller andet, du har lyst til.

Læs mere om Bosch CTL636EB1 indbygningskaffemaskine her.
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...