Bosch CTL636EB1

Indbygningskaffemaskine
(5.0) 2 anmeldelser
Score
00
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

8.324 kr Til butik
8.324 kr Til butik
16.630 kr Til butik
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 3 uger.
Kun troværdige forhandlere    Forhandlere med prisgaranti   
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 3 uger.

Prisfakta: Prisen er 49 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.


Type

Type

Indbygning

Mælkeskummer

Mælkeskummer

Bønnekapacitet

Bønnekapacitet

500 gram

Effekt

Effekt

1600 watt

Tryk

Tryk

19 bar


Rankings

Bosch espressomaskiner
 Nr. 3 ud af 3

Alle espressomaskiner
 Nr. 50 ud af 56

Bedste espressomaskiner »

Alle indbygningskaffemaskiner
 Nr. 5 ud af 6

Bedste indbygningskaffemaskiner »


Vidste du?

  • Bosch CTL636EB1 bruger ca. 3,8 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for indbygningskaffemaskiner er på 4,8 kr. 

    I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Med kværn

Espressomaskinen er udstyret med kværn, så du kan brygge med friskkværnet kaffe.


Sammenligning

Anmeldelser af Bosch CTL636EB1

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(5.00) baseret på 2 anmeldelser 

Whiteaway.com
(5.00) 2 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internet forhandler der primært beskæftiger sig med salg af hvidevarer.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Bosch CTL636EB1 Siemens CT636LES1 Bosch CTL636ES1 Miele CVA 6401 clst Bosch CTL636ES6
Score
0 100
92 100
87 100
0 100
0 100
(5.0)
2 anmeldelser
(4.8)
36 anmeldelser
(4.6)
17 anmeldelser
(2.8)
8 anmeldelser
(5.0)
4 anmeldelser
Pris 8.324 kr. 9.296 kr. 8.324 kr. 20.999 kr. 9.688 kr.
Testresultater
Type Indbygning Indbygning Indbygning Indbygning Indbygning
Mælkeskummer
Bønnekapacitet 500 gram 500 gram 500 gram 500 gram 500 gram
Effekt 1600 watt 1600 watt 1600 watt 2800 watt 1600 watt
Renseprogram
Tryk 19 bar 19 bar 19 bar 19 bar
Aftagelig vandtank
Kapacitet 2.4 liter 2.4 liter 2.4 liter 2.3 liter
Kværn
Direkte vandtilførsel

Beskrivelse af Bosch CTL636EB1

Bosch CTL636EB1 er en fuldautomatisk espressomaskine, der klarer alt ligefra bryggeproces til automatisk rensning og afkalkning af maskinen. Espressomaskinen er udstyret med en-knaps-betjening til en lang række forskellige kaffe- og mælkespecialiteter, ligefra; Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Filterkaffe, Cappuccino, Latte Macchiato, kaffe med mælk, varm mælk, mælkeskum, brugerdefineret mælkedrik og varmt vand funktion. Alle de forskellige specialiteter kan indstilles efter dine behov i forhold til kaffestyrke, drikketemperatur og kop størrelse. Udløbet er tilmed højdejusterbart, så der med fordel kan benyttes mindre espressokopper og såvel også større latte macchiato glas. Ydermere er espressomaskinen udstyret med en stillegående keramisk kværn, som sørger for optimal maling af bønnerne, samt er AromaPressure Systemet udviklet til at give dig den bedste smagsoplevelse i forhold til udtræk af aromaerne.

 

Betjening

Bosch CTL636EB1 betjenes via et brugervenligt TFT-display med interaktiv menu. Som ovenstående beskrevet er der adgang til en-knaps-betjening for en lang række forskellige specialiteter, samt har du mulighed for at justere specialiteten helt efter eget ønske. Værd at bemærke er desuden at du har mulighed for at gemme og navngive op til 8 favoritdrikke, således der ikke behøves indstilles på ny hver gang en kop skal brygges. Ydermere er espressomaskinen udstyret med 2 udløb, hvilket gør at der kan tilberedes op til 2 kopper samtidig med alle kaffe- og mælkespecialiteter.

 

Optimal bryggetemperatur

En af de vigtigste faktorer under brygningen er selveste bryggetemperaturen, som skal ligge forholdsvis nøjagtigt for at man får maksimalt udtræk af bønnernes aroma og samtidig ikke risikerer at kaffen bliver brændt. Derfor er Bosch CTL636EB1 udstyret med et SensoFlow system, som er et af de mest velkendte systemer på markedet og er med til at sikre et godt udtræk fra bønnerne. Eksempelvis vil den optimale bryggetemperaturen for en espresso ligger mellem 90 – 95 grader. Alt under de 90 grader vil bevirke at aromaerne ikke udtrækkes optimalt, mens alt over de 95 grader sandsynligvis vil resulterer i brændte bønner og derved brændt smag.

 

Keramisk kværn

Espressomaskiner er typisk udstyret med keramisk kværn eller stål kværn og her er det altså at foretrække den keramiske. Det skyldes blandt andet at du ikke risikerer overophedning ved den keramiske kværn, hvilket ligeledes er noget som kan resultere i en brændt kaffesmag. Derudover er den keramiske kværn slitagefri, samt er den forholdsvis lydsvag under drift.

 

Rengøring og afkalkning

Med Bosch CTL636EB1 er langt det meste af rengøringen og vedligeholdelsen automatiseret, således du som bruger skal gøre mindst muligt. Først og fremmest er mælkesystemet udstyret med et damprengøringssystem, som automatisk rengører efter brygning af hver eneste kop, samt har den et skyllesystem som skyller bryggeenheden igennem efter hver kop. Såfremt der er behov for en mere grundig rengøring, så er calc’nClean programmet til dette. Programmet både rengører og afkalker maskinen i dybden.

For nogle mennesker er kop espresso noget nær det ypperste indenfor kaffe. Den stærke smag og kraftige aroma er med til at sikre dig en kaffe-oplevelse, som er helt anderledes end den gængse filterkaffe. Med en espressomaskine fra Bosch kan du nu selv brygge en kop og ikke være afhængig af at købe espresso på caféer eller andre steder i byen.

 

Praktisk og pænt design

Vi kommer ikke udenom, at espressomaskiner er nogle store apparater, som hurtigt kommer til at fylde meget i et køkken. Det fordrer et godt design, som går i spænd med resten af køkkenet og ikke mindst din smag. Denne espressomaskine er meget pæn. De sorte farver og det blanke stål står godt til hinanden og udstråler både kraft og elegance.

 

Kapacitet og installering

Espressomaskinen er ikke svær at installere. Der er ikke mulighed for direkte vandtilførsel, så du skal ikke besvære dig med den del. I stedet skal du blot fylde vand og kaffebønner i espressomaskinen. Der er plads til 500 gram kaffebønner og 2,4 liter vand, hvilket sikrer dig mange kopper kaffedrik, inden du skal fylde maskinen igen.

 

Hvilke drikke kan jeg lave?

Du kan selvsagt lave ganske almindelig espresso. Men ret opmærksomheden mod den medfølgende mælkeskummer, som kan forvandle ganske almindeligt mælk til luftigt skum. Med kaffe og skum er der pludselig mange flere muligheder for at lave andre drikke. Du kan lave en latte eller en kop cappuccino eller andet, du har lyst til.

Læs mere om Bosch CTL636EB1 indbygningskaffemaskine her.

Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...